Llars Llevant

Les Llars-Residència Llevant proporcionen una llar a persones amb discapacitat intel·lectual que no en disposen o bé que la que tenen no és adequada a la seves necessitats, ja sigui per motius socials o altres referents a la naturalesa pròpia de la seva discapacitat.

S’intenta que les persones que hi viuen tinguin el màxim de qualitat de vida possible. L’autodeterminació personal és un factor important per assolir aquesta qualitat.

La seva ubicació en el centre urbà proporciona als usuaris una bona relació amb el veïnat i els comerços de la zona, alhora que afavoreix el procés d’integració dels nostres usuaris.

La Fundació Marpi disposa de tres llars-residència:

  • Llevant 1: Es troba al municipi de Pineda de Mar. És una residència de suport intermitent. Hi poden conviure fins a cinc persones ateses per dues monitores.
  • Llevant 2: Es troba situada al poble de Canet de Mar. Dóna una llar a 18 persones amb tipus de suport variat: limitat, extens i generalitzat.
  • Llevant 3: Es troba a Pineda de Mar i hi conviuen cinc persones atesos per tres monitors.

S’intenta que les persones que hi viuen, tinguin el màxim de qualitat de vida possible. La capacitat de decisió (autodeterminació) sobre els petits assumptes quotidians és un factor important a assolir aquesta qualitat.

Els principis bàsics de la nostra atenció són la inclusió social, la normalització, la individualització, la qualitat de vida i l’autodeterminació.

Dins l’habitatge es treballa de forma interdisciplinària, on treballen conjuntament pedagogs, psicòlegs, educadors, treballadors socials, auxiliars de neteja, etc.

Els objectius generals a treballar són:

  • Promoure la convivència i el respecte mutu amb la resta d’usuaris i professionals.

DSC03368                                 DSC03376

  • Acompanyar en la seva integració a la comunitat.
  • Educar en la higiene i en l’alimentació.

DSC03363 IMG_0031 IMG_0413

  • Afavorir al màxim possible les seves capacitats pel desenvolupament de les activitats de la vida quotidiana.
  • Orientar i organitzar l’àrea de lleure.

DSC03362

  • Fomentar hàbits saludables.

En definitiva, s’intenten treballar tots aquells aspectes que ajudin a desenvolupar les capacitats de cadascun d’ells, el màxim possible.

Comments are closed.