Jocs Special Olympics Calella-Barcelona 2014

A l’acte inaugural, l’emoció era extrema. Més de 1500 esportistes vinguts d’arreu del món varen emplenar el pavelló olímpic de la Mar Bella de Barcelona. Delegacions de 17 païssos, 6 comunitats autònomes i al voltant de 600 voluntaris van conformar una edició del Jocs molt més Special.

Amb el jurament de l’atleta quedaren inaugurats els Jocs Special Olimpics Calella-Barcelona 2014: “Vull guanyar, però si no ho aconsegueixo, deixeu-me ser valent en l’intent”

Inauguració Special Mar Bella

Els nostres atletes varen participar a les disciplines: de petanca, futbol sala, natació i bàsquet:

  • A petanca vàrem aconseguir 2 medalles d’or.
  • A futbol sala vàrem aconseguir 1 medalla d’or.
  • A natació vàrem aconseguir 1 medalla d’or, 1 medalla de plata i 1 medalla de bronze.
  • A bàsquet vàrem aconseguir una 4rt. posició.

Indiscutiblement, TOTS SÓN CAMPIONS!

IMG-20141102-WA0008

A aquesta edició del Jocs, la Fundació Marpi va tenir un paper molt important,no només en l’àmbit de les disciplines esportives, sinó també a nivell organitzatiu i de visibilitat en el Village.

IMG_5987 IMG_5988

L’Aula d’Entorn Rural “De l’Horitzó a la terra” va ser visitada per al voltant d’unes 1000 persones durant els 3 dies que va durar la competició esportiva.

IMG_5989

I com tot allò que comença, acaba, els Jocs van arribar al seu final amb la cerimònia de cloenda. Qui va ser l’encarregat de portar la flama al peveter en la cerimònia inaugural, va ser l’encarregat d’apagar-la, en Perico.

Perico apagant la flama

I com tota bona feina feta té el seu reconeixement, l’ajuntament de Pineda va rebre a tots els atletes en una cerimònia on cadascun d’ells va ser protagonista. Ànims campions, seguirem guanyant i si no ho aconseguim, serem valents en l’intent!

Recepció atletes Olympics ajuntament

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Comments are closed.